Ludnica na Etihadu: Stouns u 98. minutu doneo Sitiju bod protiv desetkovanog Arsenala!
Džon Stouns, Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Premijer liga

Ludnica na Etihadu: Stouns u 98. minutu doneo Sitiju bod protiv desetkovanog Arsenala!

Strašan meč dva ljuta rivala

Objavljeno:

Neverovatan meč videli smo na Etihadu u duelu između Mančester sitija i Arsenala, gde su na kraju ekipe podelile bodove odigravši rezultatom 2:2.

Bio je Arsenal na pragu pobede, vodili su na poluvremenu 2:1, potom su do 98. minuta uspevali da se herojski brane sa igračem manje, ali je na kraju odbrana Tobdžija pukla, kada je Džon Stons u sudijsoj nadoknadi zatresao mrežu Davida Raje posle odbitka nakon udarca Kajla Vokera.

Sve je počelo golom Erlinga Halanda u 9. minutu, kada je izjednačio rekord Kristijana Ronalda po najmanjem broju mečeva koliko mu je bilo potrebno da dođe do 100 golova u najjačim ligama Evrope pošto je obojici bilo dovoljno 105 utakmica.

Uticalo je na igru Sitija i to što se Rodri povredio u 21. minutu, a minut kasnije Kalafiori je postigao spektakularan gol za 1:1.

Gabrijel je nakon Sakinog kornera u 45. minutu doneo Arsenalu vođstvo, da bi Trosar u osmom minutu nadoknade napravio veliku glupost i dobio drugi žuti karton, te je svoje igrače ostavio u nezavidnoj situaciji za drugo poluvreme.

Arsenal se odlučio da se potpuno posveti defanzivi u drugom poluvremenu, to je odlično funkcionisalo do samog finiša, ali je na kraju odbrana Arsenala ipak pukla, bukvalno u poslednjim sekundama meča.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:58

Fudbal se vraća kući

(Espreso/Telegraf/D.U./Preneo: A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.